Comentarii pe articolul Billa Romania va deschide inca sapte magazine pana la sfarsitul anului


Felicitari

Adrian Paun la 19 Ianuarie 2009, ora 14:28
Felicitari
V-am transmis felicitari inca de la inceput, fiind in masura sa spun acest lucru prin prisma experientei practice de piata pe care am acumulat-o in decursul a 5 ani de productie la nivel national intr-un mediu de piata destul de tulburent si o concurenta acerba de piata. Sunt o persoana care intelege foarte bine ce inseamna economia de piata cat mai ales eforturile de marketing depuse pentru diferite obiective propuse(impulsionarea vanzarilor, improspatarea cat si imbunatatirea brand-ului in viziunea consumatorului s.a.m.d). Avand in vedere faptul ca anumite detalii despre Billa Romania sunt cunoscute si apreciez foarte mult sistemul comercial Billa, vreau totodata sa propun o colaborare in ceea ce priveste contractarea produselor pe care le avem in portofoliu.
Articolul despre care vorbim este produsul baclava pe care il avem sub diferite sortimente. Stiu ca ecest produs exista la dumneavoastra dar fac aceasta propunere deoarece stiu deasemenea, ca ceea ce va ofer o sa fie o satisfactie mult mai mare decat cea pe care o aveti acum. Doresc sa va informez ca stim ce inseamna sa lucram cu grupuri mari de magazine, avand la ora actuala un contract de 4 ani cu unul din cel mai mare lant de magazine din tara si cu o arie de acoperire destul de pregnanta. Avem o paleta destul de larga de produse dorind sa introducem si Kataiful in sortimentatia detinuta. Vanzarile sunt destul de mari si ajungem la 12-13 t productie lunar in perioade slabe ale anului facand livrari prompte la fiecare magazin in parte in orice zona a tarii. Consideram ca suntem niste profesionisti si va consideram niste profesionisti motiv pentru care doresc sa avem o colaborare si impreuna sa putem ridica ambele cifre de afaceri astfel incat sa demonstram ca impreuna suntem cei mai buni. Astept sa ma contactati spunandu-va de la inceput ca nu vom avea ce regreta(am reusit prin profesionalismul aratat sa putem ridica foarte mult raioanele de cofetarie ale acelora cu care lucram, dar si pe cei care se ocupa de aceste raioane fiind foarte multumiti)

Telefon 0766 310 108

Va multumesc!

  Inapoi la articolul Billa Romania va deschide inca sapte magazine pana la sfarsitul anului

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile