Comentarii pe articolul Administratorii din pensii private dau in judecata Statul Roman


PILONUL II

Daniela la 2 Februarie 2009, ora 13:10
PILONUL II
Sunt printre cei care au ales optional sa participe la pilonul II ,pentru o pensie privata (am peste 35 ani),si doresc sa precizez ca sunt de acord cu masura
propusa, de mentinere a cotei de 2%,in conditii de criza.In plus,sunt convinsa ca cei care blameaza masura (APAPR),au interese foarte mari si ei sunt cei care vor pierde foarte mult,nu noi contribuabilii.Hai sa recunoastem ca nu avem incredere deloc in administratorii de fonduri de pensii private.Este sigur un alt tun,care ne va afecta pe toti.Trebuie ca noi romanii sa fim solidari cu semenii nostri.Interesul inamicilor este sa ne dezbine,promovand egoismul.In concluzie,sunt de acord cu mentinerea cotei de 2%.Si o spun in cunostinta de cauza:sunt economist cu experienta.
Ciprian Bruno Demeter la 3 Februarie 2009, ora 00:22
Dupa ce le-a fost data mura in gura cota de piata tot ei striga. Trebuia sa ii lase sa o cucereasca pe banii lor. As vrea sa am si eu venituri constante asa de a moaca, date prin lege. Numai administratorii au de castigat.
In general incerc sa am cat mai putin de a face cu asiguratorii, promisiuni mari si tergiversari prea multe.Cand e vorba sa le dai bani esti cel mai.., cel mai..., la paraitia riscului asigurat esti numai un numar intr-o formula statistica. Dupa parerea mea cu putina grija si noroc nu ai nevoie de ei.

  Inapoi la articolul Administratorii din pensii private dau in judecata Statul Roman

Setari Cookie-uri