Comentarii pe articolul Cum de s-a terminat criza pe Wall Street?


Optimism generalizat

Momu la 18 Aprilie 2009, ora 11:23
Frumos articol, interesante explicatiile, insa per total acesta denota o mare doza de optimism in ceea ce priveste timing-ul crizei.

Daca tot s-a folosit comparatia din sectorul medical, atunci ecnomia mondiala (sau cea americana caci de acolo 'rasare Soarele') se afla si face drumuri dute-vino intre Terapie Intensiva si sectia de Reanimare, iar doctorii nu stiu exact ce medicamente trebuie sa administraze pacientului (exemplu cel mai bun este cel al seriei Doctor House) intrucat cauzele simptomelor cunoscute sunt altele nu cele din manualele de �conomie / medicina.

Mai trebuie sa treaca putina apa pe Potomac pana guvernul american sa aiba un consens cu ceilalti actori de pe piata americana, dar mai ales cu cei de la nivel mondial, caci de data aceasta, America nu mai poate sa duca in spate intregul sistem, este ca un capitan de echipa cu experienta dar care nu mai are suflul unui atacant de 20 de ani care promite.


P.S.: Fara doar si poate, unul din cele mai bune articole de pe wall-street.ro
Tony A. Romani la 20 Aprilie 2009, ora 16:58
Domnule Momu,
Multumesc pentru comentariu. Observatia dumneavoastra este foarte indreptatita. Acesta este si motivul pentru am inceput ultimul paragraf al articolului de mai sus cu fraza "Chiar daca bursa din New York va asista cat de curand la o corectie serioasa". Se pare ca aceasta corectie a inceput si eu personal sunt cum nu se poate mai bucuros pentru ca incepusem sa ma plictisesc si pariul meu impotriva pietei a lasat cam mult de asteptat. Cu toate acestea, chiar si daca Dow Jones ajunge inapoi la 7,500 sau chiar mai jos parerea mea ramane aceeasi: criza s-a terminat iar piata de capital a intrat intr-o noua etapa, una de tranzitie spre o piata sanatoasa din multe puncte de vedere. Va multumesc pentru timpul acordat inregistrarii comentariului dumneavoastra si va doresc mult succes in lansarea blogului dumneavoastra.
Tony

  Inapoi la articolul Cum de s-a terminat criza pe Wall Street?

Setari Cookie-uri