Comentarii pe articolul Robert Turcescu, director executiv la Realitatea FM


N-am gasit alta cale

Florica Rosca la 22 Noiembrie 2009, ora 13:43
Domnule Turcescu ,
Am stat si m-am gandit cu cine sa impartasesc ce simt acum . Ce am scris in titlu.nu este nici pe departe ce simt in acest moment. As putea sa ma revolt de una singura,sa spun fiului meu ,(a carui adresa de mail ,am alaturat-o ca adresa unui prieten - chiar este cel mai bun prieten al meu ).
Dar sa nu lungesc vorba,desi am nevoie sa descarc niste energii negative.
Asadar:
In aceasta zi de 22 nov. am hotarat sa merg sa votez. -renuntasem sa-mi mai exercit acest drept ,sau "obligatie civica"Nu mai stiu de ce am vrut sa cred ,dinou ca votul meu conteaza ( I was wrong ,again). -Am pornit-o ,asadar cu avant "tineresc" spre sectia de votare !
Ajunsa acolo ,constat cu disperare ca ,teribilul Caragiale este printre noi,mai viu ca niciodata. : "" Ce cutare cautati ? - Aaa,sectia de votare ? ... Pai nu este... doar un anunt : S-a mutat pe strada... Curat Caragiale !! Mana birjar acolo . Ajung "".knock,knock ,please open the door .I want ..."" ??? Ce doriti dvs?
Eu : sa votez!? pai ,strada dvs ,nu voteaza aici ,doar de la nr....la nr ...
Dvs , locuiti la nr. urmator ... deci nu votati aici,ne pare rau...
Iarasi in birje...
Imi vine sa rad acum ,dar atunci am injurat ,am dat marunt din buze ,am injurat in toate limbile pamantului ,am tropait , am amenintat ca pun bombe in primarie ,spre amuzamentul celor care gestionau sectiile de votare pe la care m-am plimbat ( cam vreo cinci - nu glumesc de loc) Dupa a treia am vrut sa renunt ,dar eram prea umilita ,chiar voiam sa pun bomba in primarie sau nici eu nu mai stiam unde . Nimic nu este intamplator ,ceva ( nu stiu ce ,dar cred ca nici nu mai are importanta prea mare ) m-a determinat sa nu renunt ,asa cum facem de obicei ,noi astia "pulimea" iertati-ma Donmule Turcescu ,dar dau pe dinafara,. Ce pot eu sa mai fac? Sa plec din tara asta? am o varsta (54de ani ,),sunt inca tanara,inauntru si pe dinafara. Viata a fost ingaduitoare cu mine din punctul acesta de vedere Arat la trup ca la 3o de ani,chiar daca pe fata urmele vietii se vad mai bine ,dar sufletul meu este tanar inca .Foarte tanar. As oputea sa o iau de la capat ,oricand ,asa cred ,intr-o tara civilizata. ( Nu stiu de ce ma gandesc la America . poate pentru ca fiul meu a fost acolo la inceputul anul,dar nu a fost tentat sa ramana . Dupa doua luni ,s-a intors acasa. S-a multumit sa fie turist , A vizitat galerii de arta si alte chestii.. Este artist , A terminat "Arte plastice " .In mod normal ma asteptam sa nu mai revina. M-am inselat . Asa ca si pe mine ,ceva il retine in tara asta .... nu stiu ce anume ... dar ceva o fi . acelasi lucru mi se intampla si mie ,mama lui. Probabil ,ereditaatea isi spune cuvantul. Uffff! M-am racorit!!! v-am impartasit gandurile mele. gandurile unei femei ,inca ""tanara"" care ar dori sa poata muri ,in tara ei ,fara sa fie impinsa de la spate . sa fuga incotro o vedea cu ochii...
Acum ar trebui sa va multumesc ,pentru ca ati citit scrisoarea mea,. Dar nu am sa o fac . poate ca imi veti raspunde ,si atunci va voi multumi .
Cu consideratie,bla,bla.bla
Floricuta Rosca

  Inapoi la articolul Robert Turcescu, director executiv la Realitatea FM

Setari Cookie-uri