Comentarii pe articolul Cat au pierdut cei care au cumparat o casa pe credit in urma cu doi ani


Castiga banca...

Dudescu Octavian la 26 Ianuarie 2010, ora 17:12
Este adevarat ca au scazut preturile la aceste imobile, desi 31.5% scadere mi se pare mult totusi, insa, la un calcul simplu, se vede cum costul creditului a crescut substantial. Un simplu calcul ne arata ca inainte plateam de 2.2 ori imprumutul, in timp ce acum platim de 2.5 ori... Traiasca piata libera:d
la 27 Ianuarie 2010, ora 17:49
si mare parte din bugetul unei familii se duc catre banca si nu in consum. Duduia comertul , se vindea orice , exista creditare . Acum nu mai exista nici creditare dar nici disponibil pentru mentinerea consumului la un nivel multumitor pentru operatori. Si nici previziuni pozitive pentru urmatorii 2-3 ani. Ce ni se spune prin presa si audio este "vax albina" , nu reflecta realitatea adica manipulare. Asa ca cine a facut o astfel de invistitie la urma urmei este bine facuta si motivanta pentru a o sustine prin munca .Nu ne mai schimbam job-ul toata ziua buna ziua si nici fite nu se mai cade sa facem in fata angajatorului. Deci a exista si o latura pozitiva a acestei stari de fapt.
Si mai este un aspect : nu trebuie sa fim o tara de proprietari , nu ne/nu va obliga nimeni sa cumparati .Este o optiune personala si foarte important o investitie . Eu nu o fac pentru mine in mod special ci pentru copiii mei. Fie vor locui in ea fie o vor transforma in cash pentru o alta investitie.
Iar costurile reflecta nivelul societatii in care traim si pe care cu totii o constituim.

  Inapoi la articolul Cat au pierdut cei care au cumparat o casa pe credit in urma cu doi ani

Setari Cookie-uri