Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?


Frectie la un picior de lemn

la 26 Iulie 2010, ora 21:29
Daca o sa cautati pe internet dupa "evaziune fiscala" o sa gasiti cateva mii de reglementari (legi, ordonante, ordine, norme...) care au fost aplicate in 20 de ani in Romania. Daca din 1000 de asemenea norme, macar 10% (adica 100) dintre acestea ar fi avut efectul de a reduce evaziunea cu cate 1% acum era total eradicat acest fenomen in Ropmania. Toti economistii, finantistii statele lumii occidentale ar fi ramas in umbra realizarilor "specialistilor nostri originali".
Nu se va realiza nimic. Evaziunea fiscala nu se face pe neemiterea bonurilor fiscale. Marea evaziune se face pe baza contractelor cu statul, a neincasarii contributiilor de la intreprinderile partenere ale statului sau ale politicienilor, pe baza returnarii TVA-ului, a unor operatiuni de import si export, iar lista cunoscuta si de dumneavoastra este lunga.
Premierea in urma colectarii bonurilor poate avea cel mult efectul colectarii deseurilor de hartie de catre copii sau a fierului vechi de catre oamenii strazii. Daca se va aplica, eu chiar amsa dau aceste bonuri celor care stau cu mana intinsa in fata magazinelor asa cum procedez cu cei 50 de bani introdusi in caruciorul de la supermarket.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Cum comentati masura Bonus pentru bonul fiscal?

Setari Cookie-uri