Comentarii pe articolul Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechi


In intampinarea optiunilor clientilor

Enescu Constantin la 6 Iulie 2008, ora 11:12
In intampinarea optiunilor clientilor
Sunt bine venite, inteligente si economicoase/ interesante ofertele. Cu SANDERO - nu cred ca va fi o reusita- pe piata romaneasca - care sa egaleze LOGANUL berlina /in lichidare stoc/.Am avut Logan berlina , acum am beakMCV/diesel-ambele f.bune; la berlina sun probleme cu franarea - in deosebi la situatiile "de urgenta"; MCV break este excelent-la consum nu se incadreaza in parametrii publicati de producator: niciodata nu am reusit- incercand mai multe variante de conducere; cred ca ar trebui revazuta partea electronica , respectiv-"resoftat" calculatorul. Credeti ca producatorul va raspunde la aceasta propunere? Sunt si firme care executa asemnea operatiune cu cca 300 E- producatorul o poate oferi gratuit sau la in pret mai acceptabil? Astept raspuns.
Se pare ca si compartimentul de marketing a devenit mai inventiv.Taxa auto "refacuta" pe anumite interese, altele decat ale consumatorului, descurajeaza achizitionarea de automobile noi-concurenta va fi mai severa.

  Inapoi la articolul Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechi

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile