Comentarii pe articolul DIGITALIZARE: Taxe si impozite prin internet banking fara comision!


plati

Birza Corina la 18 August 2011, ora 13:19
Buna ziua,
in sfirsit au luat o masura benefica pentru noi toti , scutindu-ne de cozi la ghiseele primariilor si oficiilor postale unde se pierdea timp pretios si unde adeseori erai confruntat cu starea de spirit a persoanelor de dincolo de ghiseu, de multe ori prea putin amabile in relatia cu publicul!
Am incredere ca vor da curs acestei facilitati si alte banci !
Este o masura excelenta!
Doina Iavorschi la 18 August 2011, ora 13:38
Este o masura excelenta, sper sa se poata plati si gazele astfel. Deocamdata , se pot plati gazele doar daca suma de platit depaseste o anumita suma, ceeace aste f. deranjant, intrucat vara se plateste sub acea suma propusa de FDF- SUEZ.
Tudor la 18 August 2011, ora 14:03
e o reclama articolul...
oricine are internet banking de la orice banca (de la bancile care ofera serviciul. nu toate ofera si pt mobil) poate sa faca platile respective gratuit de pe calculator sau telefon .
Habina Gabriel la 18 August 2011, ora 19:09
Eu platesc asa de anul trecut, asa cum a spus si Tudor, prin internet banking.
Gura Radu Catalin la 20 August 2011, ora 13:14
E reclama mascata pt. BCR, "mana in mana" cu Ministerul Finantelor. Platesc de 3 ani prin Internet Banking ORICE FEL DE FACTURI SI IMPZOZITE !!! Ce e mai hazliu e ca MF a prezentat o aplicatie-minune in care iti introduci datele, listezi un OP apoi, cu OP-ul in manuta si cu banii in cealalta te prezinti frumos la casieriile BCR si platesti impozitul :))) Nu e amuzant ? :))) Doamne, cat de tembeli ne cred guvernantii astia...

  Inapoi la articolul DIGITALIZARE: Taxe si impozite prin internet banking fara comision!

Setari Cookie-uri