Stejarii Country Club, Romania

Stejarii Country Club, RomaniaStejarii Country Club va fi lansat toamna aceasta. proiectul este situat in padurea Baneasa si va fi un social club cu servicii integrate de sport, wellness si relaxare.

Membrii vor avea acces la peste 10 facilitati sportive diferite, de la fitness, aerobic, piscina semi-olimpica interioara, terenuri de squash, terenuri interioare si exterioare de tenis, paddle, pana la pista de jogging interioara si exterioara, pereti de catarare, arte martiale si gimnastica. Pe langa toate acestea, complexul beneficiaza de o serie de sali multifunctionale care pot fi utilizate pentru a acoperi pana la patru evenimente diferite in acelasi timp.

Stejarii Country Club va gazdui si un centru SPA, precum si zone si activitati dedicate copiilor. In vecinatatea clubului, va fi amenajat un driving range ce poate gazdui pana la 20 de jucatori simultan, unde pasionatii de golf isi pot organiza antrenamentele.


La Zagaleta Country Club, Spania

La Zagaleta Country Club, SpaniaLa Zagaleta Country Club este situat in apropiere de Marbella si se intinde pe o suprafata de 900 de hectare. Inconjurat de muntii Ronda, Marea Mediterana, stramtoarea Gibraltar si coasta Nord-Africana, La Zagaleta Country Club ofera privelisti cu adevarat impresionante.

Arhitectura se imbina armonios cu natura in country club-ul La Zagaleta.

Pe langa terenul de golf privat, membrii clubului au acces la o serie impresionanta de servicii reunite in Club House, un complex de 5000 mp. Piscina, camera de biliard, camera de bridge, sala de fitness, terenurile de tenis, barul si restaurantul sunt doar cateva dintre acestea.

In plus, clubul ofera membrilor acces la un club privat de echitatie, accesibil si copiilor, unde acestia pot lua lectii de la instructori personali. Cei cu adevarat pasionati de echitatie pot practica aceasta activitate in voie in zonele special amenajate din complex.


Villaggio Club Baia Del Sole, Italia

Villaggio Club Baia Del Sole, ItaliaSituat pe coasta Calabriei, in apropiere de Tropea, Villaggio Club Baia Del Sole ofera membrilor acces la o varietate de sporturi: un centru de scufundari, centru de fitness si terenuri de tenis. Mediul prietenos permite si accesarea unor cursuri de surf sau de navigare pe catamaran.

Chateau des Vigiers, Franta

Chateau des Vigiers, FrantaChateau des Vigiers pastreaza spiritul romantic al Frantei si impresioneaza, in primul rand, prin arhitectura tipica secolului XVI. Cu o istorie de peste 400 de ani, country club-ul din sud-vestul Frantei include faimoasele vii de Bordeaux si Saint Emilion, un teren de golf si un centru de frumusete. Membrii sai pot experimenta activitatile sportive, de relaxare sau programele distractive in familie, alaturi de copii, complexul beneficiind de programe extinse dedicate celor mici.

Monte Carlo Country Club

Monte Carlo Country ClubLa Monte Carlo Country Club are loc in fiecare an, in aprilie, Campionatul International de Tenis din Monte Carlo. Locul este renumit pentru turneele de tenis profesioniste pe care le gazduieste. Complexul include 21 terenuri cu zgura, 2 terenuri cu suprafata dura, 5 terenuri nocturne, 1 teren de squash si o piscina. Afiliat la doua federatii de tenis (cea monegasca si cea franceza), Monte Carlo Country Club ofera membrilor o varietate de activitati precum tenis, fitness, squash, bridge si snooker.