Nu te grabi

Nu te grabi

Fie ca este vorba de business, fie ca vorbim de viata personala, iata cinci pasi pentru a iti creste sansele de a avea succes in 2014.

Nu te grabi

Desi ianuarie insemna pentru multi un inceput proaspat, nu te grabi sa „te arunci” cu capul inainte si sa iei decizii importante inca de la inceputul anului. Deseori anumite decizii cruciale este mai important sa le iei „la rece”. Asteapta pana in ziua/luna potrivita pentru a-ti propune anumite actiuni.

O lista cu rezolutii? Mai degraba un inventar

Axeaza-te pe ceva tangibil

Axeaza-te pe ceva tangibil

Incearca sa iti impui anumite scopuri foarte tangibile si nu generale precum „vreau sa muncesc mai mult!”. In loc de a iti propune acest lucru, impune-ti sa atingi anumite scopuri precum „prin munca vreau sa fiu promovat si acest lucru il voi realiza atingand urmatoarele deadline-uri”. Impune-ti granite si intervale clare, nu doar generale. Acest lucru este valabil in business dar si in viata particulara.

O lista cu rezolutii? Mai degraba un inventar

Fa pasi concreti in directiile propuse

Fa pasi concreti in directiile propuse

A face primii pasi spre ceea ce ti-ai propus este, poate, cel mai greu. Porneste cu pasi marunti, nu incerca sa sari etape doar pentru a-ti arata tie insuti/insati ca esti capabil(a) sa te tii de cuvant. Pregateste-ti meticulos etapele reusitei, dar nu le lasa doar „pe hartie”.

Gandeste-te la noi parteneriate

Gandeste-te la noi parteneriate

Atat in business, dar si in viata personala, relatiile interumane sunt extrem de importante. Implica-ti partenerii in activitatile propuse de tine, conlucreaza pentru a le atinge. 2014 poate fi anul in care ai putea atrage investitia mult tintita sau lansa un business alaturi de noi persoane de incredere.

Nu te lasa impiedicat

Nu te lasa impiedicat

Unele scopuri pot fi mai dificil de atins decat ai crezut in euforia sarbatorii de An Nou. Nu te lasa invins(a). Scopurile tale vor fi atinse doar daca si tu mergi in intampinarea lor. Refocuseaza-te si continua sa mergi, in ciuda dificultatilor.