Cel mai scump ceas destinat vanzarii

Cel mai scump ceas destinat vanzariiVedeta evenimentului de deschidere este un Audemars Piguet – Royal Oak, calendar perpetuu, skeleton (tip de modelare a mecanismului) al carui pret de retail este de 85.000 EURO, insa care in magazinul Horologivm va putea fi achizitionat la pretul de 35.000 EURO, cu 12 luni de garantie.

Alte marci prezente

Alte marci prezenteCeasul este unul dintre acele obiecte pe care timpul si numele celui care l-a purtat la incheietura de-a lungul vremii il innobileaza. Noul magazin se vrea un loc de confluenta pentru colectionari rafinati si “trend victims”, atrasi deopotriva de brand-urile celebre si povestea unor ceasuri cu personalitate.

In acelasi timp, schimbarea ceasului sau imbogatirea colectiei devin acum mai usoare si mai putin costisitoare. Marcile de ceasuri expuse spre vanzare in magazinul Horologivm sunt dintre cele mai cunoscute si valoroase din industria orologeriei de lux: Audemars Piguet, Breguet, Cartier, Chopard, Franck Muller, Girard Perregaux, Rolex, Omega, Vacheron Constantin, Zenith.

Criteriile pentru selectia ceasurilor

Criteriile pentru selectia ceasurilorCriteriile potrivit carora a fost facuta selectia sunt calitatile tehnice exceptionale ale mecanismelor, design-ul deosebit, materialele pretioase si, nu in ultimul rand, reprezentativitatea casei de orologerie din care fac parte.

Cel care se ocupa de atenta selectionare a pieselor este maestrul ceasornicar Mihai Ceciu.

Mihai Ceciu

Mihai CeciuMihai Ceciu, fondatorul Antic Horologivm, este cotat printre primii 10 ceasornicari din lume (potrivit OWME Standards).

Dupa nenumarate cursuri de specializare in Elvetia, inclusiv un stagiu de 1 an la cea mai renumita scoala de ceasornicarie din Elvetia si din lume, Wostep Neuchatel, acesta refuza oferte de munca tentante din partea unor branduri de orologerie renumite din Elvetia, cu gandul de a reveni in tara si de a pune bazele singurului laborator de orologerie din Romania.

Ideea acestei afaceri

Ideea acestei afaceri“Decizia de a deschide un magazin de ceasuri pre-owned a fost in primul rand determinata de clientii laboratorului nostru, care, cunoscandu-ne ca specialisti si incredintandu-ne ceasurile pentru reconditionare, ne-au solicitat si acest serviciu. Reputatia laboratorului in randul impatimitilor de ceasuri de lux asigura baza pe care dorim sa construim aceasta afacere”, declara Mihai Ceciu, fondator Antic Horologivm.