Cele mai ciudate sase orase din lume

Cele mai ciudate sase orase din lumeCel mai ciudat este orasul japonez Miyake-Jima, potrivit Logec.ro, unde cetatenii inhaleaza permanent dioxidul de sulf emis de vulcanul din apropiere. Concentratia este atat de mare incat uneori este obligatoriu sa poarte masti de gaze. Cine are grija sa se intample asta? Guvernul, normal. El ii recompenseaza pe locuitorii acestei asezari printr-o schema de asistenta sociala – vorba aceea, zonele defavorizate trebuie ocrotite.

Un motiv de optimism moderat pentru 2012: evolutia consumului populatiei

Un motiv de optimism moderat pentru 2012: evolutia consumului populatieiAnul 2012 va fi unul greu – criza datoriilor, problema deficitelor, seceta din agricultura sau alegerile generale fiind unele dintre cele mai importante motive din cauza carora orice previziune in ce priveste cresterea economica a Romaniei pare in acest moment hazardata, aflam de pe BusinessDay.

Dincolo de toate aceste aspecte negative exista insa si cateva motive de optimism, iar unul dintre aceste motive este evolutia consumului populatiei, sector a carui pondere in PIB este de peste 60% si care, in T3 a inregistrat prima crestere de la inceputul crizei. De ce a crescut consumul si la ce sa ne asteptam in acest an?

Revelion la Miami

Revelion la MiamiChiar daca a ales sa-si faca Revelionul peste hotare, in Miami, Razvan Pascu a vrut sa sarbatoreasca trecerea in Anul Nou tot printre romani, asa ca ales sa-si petreaca Revelionul in restaurantul din Hollywood al lui Cristi Borcea, actionarul echipei Dinamo.

Restaurantul este situat intr-o zona foarte buna din Hollywood plina de restaurante de toate natiile, chelnerii sunt super ok si vorbesc limba romana. Merita o vizita daca ajungeti la Miami si vi se face pofta de mancare romaneasca, mentioneaza acesta.

Tendinte in social media pentru 2012

Tendinte in social media pentru 2012Un nou an vine mereu cu bilanturi si mai ales cu tendinte si previziuni. Deja e o traditie la mine pe blog sa compilez, din diverse surse, pareri, idei, teorii despre social media. Iata deci cateva articole pe care eu le recomand celor pasionati de domeniu, scrie Cristian Manafu pe blogul sau.