Pasul 1

Pasul 1In primul rand, trebuie sa ne asiguram ca cei care nu iti sunt prieteni nu iti pot vedea lucrurile postate de tine. Du-te la Privacy Settings.

Pasul 2

Pasul 2Apoi, scroll in jos si click pe “Manage Past Post Visibility”.

Pasul 3

Pasul 3Apasa pe “Limit Old Posts” pentru a te asigura ca doar prietenii tai de pe Facebook iti pot vedea toate post-urile, chiar daca ai facut ceva public in mod accidental in trecut.

Pasul 4

Pasul 4Acum poti fi increzator ca intregul tau profil Facebook (si pozele) pot fi vazute doar de prieteni. Pentru a fi super sigur(a), foloseste-te de instrumentul “View As” si apasa “Public”.

Pasul 5

Pasul 5Urmatorul pas, sa ascunzi cateva dintre post-urile care nu-si mai au rostul. Du-te pe intreg Timeline-ul tau, care este compus din post-uri “Highlight” care vor fi cele mai vizibile pentru cei ce iti viziteaza profilul.

Pasul 6

Pasul 6Daca cineva vrea sa afle mai multe, poate sa dea click pe “All Stories”, asa ca poate ar fi bine sa faci si tu acest lucru. Instrumentul anilor te poate ajuta de asemenea sa ajungi la post-urile pe care le-ai scris intr-o anumita perioada.

Pasul 7

Pasul 7Apasa pe creionul din coltul post-ului si fa click pe “Hide from Timeline”. Poti de asemenea sa dai untag unei fotografii daca nu iti place.

Pasul 8

Pasul 8Acum, sa cream o lista de persoane care nu vrei sa vada NICIO poza in care esti taguit(a). Apasa pe butonul “More”.

Pasul 9

Pasul 9Apoi apasa “Create List”.

Pasul 10

Pasul 10Imediat ce i-ai dat nume listei tale (poate fi “Cei ce nu imi vad pozele”, de exemplu), adauga oameni din lista ta in cea noua.

Pasul 11

Pasul 11Odata ce ai terminat de editat lista, intoarce-te la pagina Privacy Settings si apasa pe “Edit Settings” si apoi “How Tags Work”.

Pasul 12

Pasul 12Apoi, in acest meniu, apasa “Custom”

Pasul 13

Pasul 13Apoi intra in meniul “Hide this From”. Acum, cei din lista nu vor putea vedea pozele in care ai fost tag-uit. Sau, poti alege “Only me” pentru a ascunde toate fotografiile cu tine tag-uit.

Pasul final

Pasul finalExista vreo fotografie pe care ai postat-o si pe care ai vrea sa o ascunzi? Du-te la Photos pe Timeline si apasa Only Me in meniu.