Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Portughezul Cristiano Ronaldo este, in mod clar, preferat pe retele sociale, dominand atat pe Twitter cat si pe Facebook. Pe aceasta din urma, Ronaldo are aproape 90 de milioane de like-uri - in urma cu doar o saptamana avea 88,3 milioane de like-uri.

Lionel Messi

Lionel Messi

Argentinianul Lionel Messi ocupa pozitia secunda, cu 61,42 milioane de fani pe Facebook. In urma cu doar o saptamana, avea 60 de milioane de fani.

Neymar Jr.

Neymar Jr.

Brazilianul Neymar Jr. ocupa a treia pozitie in top, cu 33,44 milioane de fani. In urma cu o saptamana, acesta avea 30,4 milioane de fani.

Wayne Rooney

Wayne Rooney

Atacantul britanic Rooney este apreciat pe Facebook de 22,1 milioane de fani; cresterea sa a fost ceva mai modesta, probabil datorita eliminarii Angliei de la Campionatul Mondial - in urma cu o saptamana, Rooney avea 21,88 milioane de fani.

Andres Iniesta

Andres Iniesta

Centralul spaniol Andres Iniesta urmeaza lui Rooney, cu 20,89 milioane de fani, in crestere de la 20,6 milioane de fani in urma cu o saptamana - similar, o crestere modesta comparat cu ocupantii primelor locuri.

Mesut zil

Jucatorul german nu este la mare distanta de spaniol, cu 20,8 milioane de fani pe Facebook, in crestere de la 20,5 milioane de fani in urma cu o saptamana.

David Villa

David Villa

Spaniolul nu a putut juca ultimul sau meci la Mondiale asa cum si-ar fi dorit si in mod sigur cei 14,7 milioane de fani ai sai nu au fost multumiti de decizia arbitrului. In urma cu o saptamana, jucatorul avea 14,6 milioane de fani.

Sursa foto: Shutterstock: Fotbalist