Sun Plaza

Sun PlazaCentrul comercial Sun Plaza, unul dintre cele mai mari din Capitala, a inregistrat cresteri importante ale traficului de vizitatori la finalul saptamanii trecute, fata de un weekend obisnuit.

Astfel, potrivit datelor transmise Wall-Street.ro de reprezentantii mallului, Black Friday a atras vineri o crestere a traficului cu 57% fata de o zi obisnuita, iar sambata si duminica majorarea a fost de aproape 40%, fata de un weekend normal.


In total, pe parcursul weekendului, numarul de vizitatori din Sun Plaza a depasit 170.000 de persoane.

AFI Palace Cotroceni

AFI Palace CotroceniAFI Palace Cotrocenia inregistrat vineri dimineata, pana la ora 12:00, un trafic de vizitatori in crestere fata de o dimineata obisnuita.

Oficialii centrului comercial au transmis la solicitarea Wall-Street.ro, ca traficul de vizitatori a fost in crestere cu circa 20% in dimineata zilei de vineri.

Astfel, pana la ora 12.00, peste 25.000 de persoane au intrat in mallul Afi Palace Cotroceni.

Pana la ora 17:00 traficul a crescut pana la 57.000 de persoane.

Trafic cu 20-25% mai mare si in mallurile din marile orase din tara

Trafic cu 20-25% mai mare si in mallurile din marile orase din taraBlack Friday a adus un trafic de vizitatori mai mare si in mallurile din orasele mari din tara, cum ar fi Cluj, Timisoara sau Iasi. Astfel, in reteaua Iulius Mall si la Palas Mall, cresterea de trafic inregistrata vineri, 23 noiembrie 2012, a fost, in medie mai mare cu 20-25% fata de o zi de vineri obisnuita.

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping CityBlack Friday a generat o crestere de peste 40% a numarului de vizitatori din Baneasa Shopping City, fata de o zi de vineri obisnuita.