goodyearGoodyear ocupa spatiul din S Park din aprilie 2012, iar in biroul in care anvelopele au devenit obiecte decorative lucreaza 33 de persoane, inclusiv forta de vanzari din Bucuresti.

goodyearBiroul este conceput pentru a fi cat mai aerisit si inspirational, spun oficialii Goodyear. Singurul care are un birou inchis este directorul general asa ca spatiile deschise domina biroul. “Fiind un birou preponderent open-space, incurajeaza transparenta si socializarea intre angajati. Fiecare department are acces la celelalte departamente si interactioneaza intre ele, usurand flow-ul de informatii”, mai spun oficialii Goodyear.

goodyearSpatiul include 3 sali de sedinta, dar si o mica bucatarie. In plus, angajatii au si avantajul localurilor de la parterul cladirii pentru a lua masa sau a se destinde.

Citeste si:

sediu goodyearGoodyear este una din companiile producatoare de anvelope de top la nivel mondial, cu operatiuni peste tot in lume. Goodyear are 52 de unitati de productie in 22 de tari si operatiuni de marketing in aproape fiecare tara din lume. In Romania, grupul Goodyear Dunlop este prezent inca din 1999 si este reprezentat de doua entitati legale, Goodyear Dunlop Tires (Birou de Vanzari) și Goodyear Dunlop Tires Operations.

goodyear

Fotografii de Mircea Dragos.