In urmatorii ani vor aparea tool-uri, softuri si chiar produse hardware pentru customizari in marketing specifice fiecarui domeniu de business. “In 2-3 ani vor aparea tooluri care vor schimba felul in care facem marketing online in acest moment”, a declarat Ionut Farcas, country manager VTEX in cadrul unui interviu ecomTEAM 2019.

Ce customizari out of the box urmeaza in piata de marketing online?

“Cred ca vor fi specifice la nivel de business. De exemplu, in domeniul pet shop, cred ca vor aparea tool-uri, softuri si chiar produse hardware care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii legate de animalul de casa. Pe alta verticala, de exemplu in fashion, vor aparea in scurt timp tool-uri vor folosi realitatea augmentata pentru a proba virtual anumite piese vestimentare. Cred ca vor fi dedicate pe verticala dincare face parte fiecare magazin”, a explicat Ionut Farcas.

VTEX este o platforma de ecommerce specializata, al carui plus de valoare este in procesul de check out. In cadrul VTEX, se folosesc de cele mai multe ori tool-uri externe specializate pentru automatizarea proceselor de marketin, un exemplu in acest sens fiind un tool din Polonia, Expert Sender.

“In general, la nivel de piata eu cred in tool-urile specializate si cred ca fiecare ar trebui sa le foloseasca, dincolo de platforma de vanzari online, astfel de softuri de automatizarea proceselor de marketing”, a mai spus Ionut Farcas.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri