Ce customizari out of the box urmeaza in piata de marketing online?

“Cred ca vor fi specifice la nivel de business. De exemplu, in domeniul pet shop, cred ca vor aparea tool-uri, softuri si chiar produse hardware care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii legate de animalul de casa. Pe alta verticala, de exemplu in fashion, vor aparea in scurt timp tool-uri vor folosi realitatea augmentata pentru a proba virtual anumite piese vestimentare. Cred ca vor fi dedicate pe verticala dincare face parte fiecare magazin”, a explicat Ionut Farcas.

VTEX este o platforma de ecommerce specializata, al carui plus de valoare este in procesul de check out. In cadrul VTEX, se folosesc de cele mai multe ori tool-uri externe specializate pentru automatizarea proceselor de marketin, un exemplu in acest sens fiind un tool din Polonia, Expert Sender.

“In general, la nivel de piata eu cred in tool-urile specializate si cred ca fiecare ar trebui sa le foloseasca, dincolo de platforma de vanzari online, astfel de softuri de automatizarea proceselor de marketing”, a mai spus Ionut Farcas.