Compania multinationala de audit PricewaterhouseCoopers a realizat un raport intitulat "Redrawing the lines: FinTech’s growing influence on Financial Services" in care prezinta influenta pe care companiile FinTech o au asupra domeniului financiar. Asadar, 88% dintre operatorii traditionali se tem ca vor intampina scaderi ale veniturilor in mai multe sectoare, incepand cu cel al platilor, transferurilor de fonduri sau cel al finantelor personale. Procentul companiilor ingrijorate de influenta tot mai ridicata a operatorilor Fintech a crescut in 2017 cu 5% fata de anul anterior. In Europa, 89% dintre institutiile intervievate au afirmat aceste temeri.

Poti afla mai multe despre transferuri de bani si Fintech-uri la evenimentul Future Banking, unde va participa in premiera si fondatorul unuia dintre cele mai revolutionare Fintech-uri din Marea Britanie, Revolut.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Zapp2Photo / Shutterstock.com