In perioada 12-17 noiembrie, Answear.ro deruleaza campania de Black Friday 2019, unde articolele de imbracaminte si incaltaminte vor fi reduse cu pana la 70%, atat de pe site-ul answear.ro, cat si direct din aplicatie.

Iubitorii de shopping online vor putea alege din peste 33.000 de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii de la Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Michael Kors, adidas Originals, New Balance, UGG si multe alte branduri populare la nivel international.

Black Friday 2019 la Answear.ro: reduceri de 70%

Daca in 2018, de Black Friday s-au inregistrat de 4 ori mai multe comenzi decat intr-o zi normala, pentru anul acesta echipa Answear Romania estimeaza cresteri cu 20% fata de anul anterior.

“De 5-6 luni ne pregatim intens pentru Black Friday. Am pregatit cele mai bune discounturi ale colectiilor noi de la brandurile de top pe care le comercializam. In acest an, incepem campania de Black Friday mai devreme pentru a putea asigura in timp util livrarile catre clientii nostri. Am prelungit perioada ofertelor intrucat ne dorim sa minimizam eventualele intarzieri de livrare la care ne asteptam cu totii”, spune Raluca Radu, country manager Answear Romania.

De Black Friday, pe Answear.ro, cele mai multe cumparaturi online se fac la miezul noptii (00:00). O alta serie de cumparaturi masive se realizeaza dupa pranz, la ora 14:00.

Cosul mediu de cumparaturi in perioada Black Friday este 300 lei. Anul trecut, de Black Friday, cea mai mare suma alocata de o persoana pe Answear.ro a fost de 10.900 lei.