George Dita, Startup Programs Manager la How to Web, este invitatul de marti al emisiunii WALL-STREET 360, intr-o saptamana dedicata Raftului cu Afaceri. Vom analiza impreuna cu George provocarile start-up-urilor din regiune, in special ale micilor afaceri romanesti in cautare de finantare.

George coordoneaza programele de accelerare pentru startup-uri din cadrul How to Web si TechHub Bucharest. A lucrat cu startupuri in programe ca Innovation Labs, MVP Academy si Startup Spotlight si a participat ca mentor in programe de accelerare regionale. Este o prezenta activa in zona de tehnologie, cu experienta in product management, product development si fonduri de investitie.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WS 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Raftului cu Afaceri, un proiect special marca wall-street.ro dedicat ideilor de afaceri si curajosilor care isi doresc sa creeze un business, dar nu stiu de unde sa inceapa.

In Raftul cu Afaceri gasiti zeci de idei de afaceri profitabile, explicate pe scurt, atat in ceea ce priveste costurile de care trebuie sa tii cont cand incepi respectiva afacere, cat si in ceea ce priveste provocarile si dificultatile din respectiva industrie.

Intra in Raftul cu Afaceri si descopera cat mai multe idei de afaceri profitabile.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Setari Cookie-uri