Raluca Mateescu este noul manager al MEC Interaction

Raluca Mateescu este noul manager al MEC InteractionRaluca Mateescu este din 18 aprilie noul manager al MEC Interaction, divizia de servicii online a agentiei de media MEC Romania. Ea va coordona o echipa de opt oameni.

Inainte de a se alatura echipei MEC, Mateescu a lucrat in ultimii doi ani la OMD Romania ca account manager, unde s-a specializat pe strategii de media integrate, inclusiv pe campanii online pentru Vodafone Romania si Mars Romania.

Postul a ramas vacant dupa ce in februarie Marius Pahomi si-a anuntat retragerea din firma.

Dragos Doros, NNDKP, a fost numit secretar de stat in Finante

Dragos Doros, NNDKP, a fost numit secretar de stat in FinanteDragos Doros, fost director in Ministerul Finantelor si actual partener al diviziei fiscale a casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a fost numit de premierul Ungureanu in functia de secretar de stat la Finante.

Doros va ocupa postul ramas vacant dupa demisia lui Dan Lazar, care la sfarsitul lunii martie a fost ales prorector al Universitatii Babes-Bolyai.

El a mai lucrat in Ministerul Finantelor pana in toamna anului 2010, ca director al Directiei Legislatie Impozite Directe, post din care a coordonat rescrierea Codului Fiscal si a participat la negocierile cu Fondul Monetar International.

Ulterior, Doros a fost cooptat in echipa de avocati ai NNDKP, ca partener in departamentul de Consultanta Fiscala.

Blejnar dat afara de la Fisc. Va fi sef peste marile averi

Blejnar dat afara de la Fisc. Va fi sef peste marile averiSorin Blejnar a fost revocat de premierul Mihai Razvan Ungureanu din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), dar va prelua conducerea departamentului de control al marilor averi.

Blejnar a fost demis fix in ziua in care trebuia sa raporteze premierului Ungureanu ca a strans 2 miliarde euro din combaterea evaziunii fiscale.

In schimb, premierul l-a numit pe pozitia de sef al ANAF pe Serban Pop, cel care a ocupat postul de vicepresedinte ANAF in perioada in care Guvernul era condus de Calin Popescu Tariceanu si a fost schimbat prin decizie a premierului Emil Boc, in ianuarie 2009. Pop a mai fost si membru in Consiliul de Administratie al CEC Bank.

Seful Opel Romania promovat in echipa centrala din Germania

Seful Opel Romania promovat in echipa centrala din GermaniaSeful Opel Romania, Constantin Avromescu, numit in noiembrie 2009 pe aceasta functie, cand General Motors a creat doua entitati independete in Europa, a fost promovat incepand din aprilie in echipa centrala de la Russelsheim, Germania. El va fi marketing operations manager pentru tarile din Europa de Est, tarile baltice si nordice.

Interimatul pana la nominalizarea noului director pentru Romania va fi asigurat de catre Florin Ciobanu, marketing manager.

Avromescu a ocupat din ianuarie 2009 si pana in noiembrie 2009 functia de sales, marketing & aftersales director pentru Romania al General Motors. Constantin Avromescu a lucrat mai bine de zece ani in General Motors pe functii importante in marketing si vanzari.