Importatorul AutoItalia a lansat noul model Lancia Ypsilon, disponibil la dealerii locali cu preturi care pornesc de la 12.160 euro cu TVA inclusa, potrivit unui comunicat al distribuitorului, citat de Mediafax.
Modelul are caroserie in cinci usi, fata de precedenta generatie care dispunea de trei portiere. Manerele portierelor din spate sunt incluse in rama usii, astfel ca masina pastreaza aspectul unui mini in trei usi.
Ypsilon este echipat cu trei versiuni de motorizari, care dezvolta intre 69 si 95 cai putere.

Gama existenta a noului model ofera posibilitatea sa fie comandat in 600 de versiuni diferite, datorita celor trei niveluri de echipare (Silver, Gold si Platinum), 14 culori exterioare, sase variante cromatice pentru tapiserii si trei tipuri de jante.

Dimensiunile automobilului de clasa mini sunt de 3,84 lungime si 1,64 metri latime, iar portbagajul are 245 litri.

Printre elementele de siguranta detinute de noul model se numara patru airbag-uri, ESP si ABS.
In primele zece luni ale anului, in Romania au fost inmatriculate sapte automobile Lancia, cu noua unitati mai putin fata de volumul livrarilor realizate in aceeasi perioada din 2010.

Sursa foto:
lanciaypsilon.it

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri