Chevrolet aduce la Geneva prototipurile Code 130R si Tru 140S, modele concepute pentru tineri, ce reflecta designul autovehiculele viitoare.
Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu patru locuri si tractiune pe puntea spate cu un profil drept, iar modelul Tru 140S cu tractiune pe puntea fata este un coupe sport cu patru locuri, exotic si accesibil din punct de vedere financiar.

La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite soferilor sa-si personalizeze autovehiculele, acesta fiind un aspect crucial pentru generatiile de tineri, prezente si viitoare.

Chevrolet va lansa la Geneva si sistemul infotainment Chevrolet MyLink cu integrarea smartphone-urilor.

Chevrolet MyLink include un ecran tactil color cu rezolutie inalta si diagonala de sapte inch care faciliteaza navigarea prin fisierele media. Sistemul afiseaza datele din smartphone pe ecran prin intermediul unei mufe Aux-in USB sau al unei conexiuni Bluetooth.

Incepand cu vara anului 2012, aceasta tehnologie va fi disponibila pentru modelele Cruze si Aveo.

La Salonul Auto va mai fi prezentat in premiera si modelul Cruze station wagon. Din vara anului 2012 vor fi disponibile patru tipuri de sisteme de propulsie pentru intreaga gama de modele Cruze. Pe langa motoarele pe benzina de 1,6 l si 1,8 l disponibile in prezent, oferta de sisteme de propulsie va cuprinde un nou motor turbo pe benzina de 1,4 l si un motor diesel 2,0 l optimizat. Toate motoarele sunt compatibile cu norma de poluare Euro 5.

Noile dotari si functii ale modelului Cruze includ accesul si pornirea fara cheie, camera video pentru marsarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink (vezi mai jos) si sistemul start-stop, in functie de nivelul de echipare si motor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri