Toyota Motor Co va intoarce la fabrica aproape 57.000 de modele ale brandului Lexus din cauza unor probleme la sistebul centurii de siguranta. Din cele 57.000 de vehicule, apropae 29.000 vor fi din nordul americii, 11.000 din Japonia, 10.000 din Europa iar restul de pe alte piete auto. Aceasta miscare s-ar putea dovedi a fi o grea lovitura pentru Toyota. Acest brand este recunoscut ca fiind unul de incredere.

Intoarcerea acestor vehicule in fabrica ar putea avea un impact negativ si in Japonia deoarece Toyota miza pe game de lux Lexus pentru a-si creste profiturile. Toyota a lansat modelul Lexus in luna august, anul trecut. Acest eveniment nefast vine la aprope un an de cand Toyota a retras de pe piata 1.27 milioane de masini din cauza unor probleme la sistemul de iluminare in partea din fata a masinii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri