Compania Nationala de Autostrazi din Drumuri din Romania (CNADNR) va aproba rezilierea contractului de constructie a lotului 3 dintre Sibiu si Orastie cu constructorul italian Impregilo, a anuntat ministrul Transporturilor – Dan Sova, intr-o emisiune difuzata la Televiziunea Romana.

Sova a precizat ca rezilierea contractului vine ca urmare a neintelegerilor dintre constructorul italian si autoritatile romane legate de gasirea unor solutii pentru rezolvarea problemelor in regiunile afectate de alunecari de teren.
Portiunea de 22 de kilometri a lotului 3 din autostrada A1 Sibiu – Orastie are deja o intarziere de un an si jumatate (18 luni), fiind singurul lot aflat inca in constructie.

Proiect care urmeaza sa fie relicitat si finalizat in 2015

Potrivit ministrului Dan Sova, cel de-al treilea lot al autostrazii A1 Sibiu – Orastie urmeaza sa fie relicitat, iar data de finalizare si momentul in care se va putea da in circulatie a fost stabilit pentru anul viitor.
"Nu puteam accepta sa platim zeci de milioane de euro in plus pe chestiuni care nu se justificau", a spus Sova, la televiziunea publica.
Contractul initial pentru lotul 3 al autostrazii A1 avea termen oficial de finalizare in aprilie 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri