Uzina Ford de la Craiova a oprit temporar productia de masini reale, Ford B-Max, pentru ca angajatii sa asambleze masini de jucarie, modelele Mustang si GT, care vor fi trimise la orfelinate si spitale din Europa, scrie carscoops.com.

"O data pe an ceva magic se intampla intr-o fabrica de masini Ford. In loc de masini reale pe linia de asamblare ies masini de jucarie. Cine are nevoie de reni? Atata timp cat ai un hoverboard interactiv ca sa ajunga cadourile la copiii din intreaga Europa", spun reprezentantii Ford Europa.

Ford va introduce anul viitor in productie cel de-al doilea model la Craiova, SUV-ul EcoSport, la patru ani (2012) de la introducerea in fabricatie a modelului Ford B-Max.

Fabrica de la Craiova are o capacitate care poate ajunge la 300.000 de masini pe an si 350.000 de motoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri