Dab Auto Serv, dealer Hyundai si al marcilor din grupul Fiat, va inaugura pe 5 mai un showroom Suzuki, brand care a intrat in portofoliu anul trecut.

Compania a investit 2,7 milioane euro in centrul auto in Bucuresti, pe Splaiul Unirii. In luna mai, dealerul va prezenta noul Suzuki Swift.

Showroom-ul are o suprafata de 500 mp, cu tot cu zonele auxiliare, iar suprafata totala desfasurata, cladirea noua care include DAB Auto Rulate la etajul 1, este de 1.000 mp.

Constructia cladirii a costat 780.000 de euro, iar amenajare/sistematizarea zonei in care se desfasoara activitatea exterioara (zone expunere / depozitare stoc auto) a costat inca 350.000 euro. Terenul de 6.500 mp a fost achizitionat cu 1,6 milioane euro.

Dab Auto Serv isi propune sa livreze anul acesta 300 de unitati Suzuki, primul an ca reprezentat al brandului japonez pe piata romaneasca. Compania a devenit dealer Suzuki in vara anului trecut si a vandut 100 de unitati.

Suzuki Romania vrea sa atinga pragul de 3.000 de unitati livrate in 2017. Suzuki are 22 de showroom-uri ( toate 3S – showroom, service si spare parts).

In Bucuresti sunt 4 dealeri, iar in celelalte orase cate unul: Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Constanta, Craiova, Arad, Oradea, Suceava, Braila,Tg Mures, Baia Mare, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Bacau, Pitesti, Hunedoara, Bistrita Nasaud.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri