Cefin Romania, dealer Iveco, a semnat un contract la inceputul lunii aprilie cu Edy International Spedition, cel mai mare operator de transport de marfuri din Romania, pentru a livra 70 de camioane marca Iveco, intr-un contract de peste 4 milioane euro, au anuntat cele doua companii.
"Flota de 70 camioane este compusa din 35 camioane noi marca Iveco Stralis si 35 camioane rulate. Stralis este un produs creat pentru activitati de transport international, pe distante lungi si medii, cu un consum redus de combustibil si intervale lungi de service", se arata in comunicatul celor doua companii.

Edy International Spedition este cel mai mare tranportator de marfuri generale din Romania si are peste 1.500 de angajati.

Compania a avut in 2009 o cifra de afaceri de peste 115 milioane de euro si detine cea mai mare flota de camioane din Romania.

Cefin Romania, prin divizia sa Cefin Autovehicule Comerciale, este cel mai mare dealer al retelei Iveco, cu opt puncte de vanzari si service, in Bucuresti, Arad, Constanta, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti si Timisoara. Prin reteaua Cefin se comercializeaza in prezent peste 55% dintre autovehiculele marca Iveco in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri