Ernst&Young Romania l-a numit partener pe Adrian Rus

Ernst&Young Romania l-a numit partener pe Adrian Rus

Ernst&Young (EY) Romania l-a promovat pe Adrian Rus in pozitia de partener si lider in departamentul Preturi de Transfer al companiei de audit si consultanta financiara. Adrian Rus are o experienta de peste 12 ani in asistenta fiscala si consultanta acordata companiilor multinationale pe diverse probleme de fiscalitate internationala si preturi de transfer.

Caroli Foods si-a luat director de marketing de la Unilever

Caroli Foods si-a luat director de marketing de la Unilever

Ana Maria Bajan, fost director de marketing in cadrul Unilever South Central Europe, a fost numita intr-o pozitie similara in cadrul producatorului de mezeluri Caroli Foods Group, incepand cu aceasta luna. Bajan are o experienta profesionala de peste 14 de ani in marketing si comunicare, activand in cea mai mare parte in sectorul FMCG. Inainte de a se alatura echipei Caroli Foods Group, marketerul a ocupat diferite pozitii in cadrul Unilever South Central Europe, cele mai recente fiind cele de marketing manager, customer marketing manager si business development manager.

BMW Group Romania aduce la conducere un neamt

BMW Group Romania aduce la conducere un neamt

BMW Group Romania are un director general de la 1 octombrie, pe Wolfgang Schulz, care il inlocuieste pe bulgarul Alexander Milanov. Wolfgang Schulz (47 de ani) este in prezent seful diviziei Key Account Corporate Sales BMW Group Germania. Acesta il inlocuieste pe Alexander Milanov, cel care din martie 2013 a ocupat pozitia dubla de director general pentru BMW Group Romania si Bulgaria. Alexander Milanov continua ca director general in BMW Group Bulgaria.

Cine este noul vicepresedinte la Schneider Electric Romania

Cine este noul vicepresedinte la Schneider Electric Romania

Schneider Electric Romania l-a numit in functia de vicepresedinte al Diviziei Energie pe Ionut Farcas, specialist cu o experienta vasta in servicii suport pentru business si in domeniul furnizarii energiei electrice. Aceasta divizie a fost coordonata pana in prezent de Florentina Totth, care a devenit, in luna februarie a acestui an, presedintele companiei.

Carpatica Asig are un nou director de la BCR Asigurari

Carpatica Asig are un nou director de la BCR Asigurari

Carpatica Asig va avea un nou director general dupa ce conducerea administrativa si directorul general Ina Crudu au decis sa inceteze colaborarea incepand cu 15 septembrie. Propunerea pentru preluarea conducerii executive a societatii este Valeriu Sergiu Loghin, fost director la BCR Asigurari.

Valeriu Sergiu Loghin se va alatura echipei Carpatica Asig, fiind propus de catre Consiliul de Administratie al societatii pentru a prelua mandatul de director general. noteaza Mediafax. El este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Transporturi si are o experienta de 20 de ani in domeniul asigurarilor, din care mare parte in pozitii manageriale cheie. Pe parcursul carierei a activat in mai multe companii de asigurari, toate aflate in primele 10 locuri in piata.