Peste 2,5 milioane de angajati din Romania primesc tichete de masa, acestea fiind cel mai utilizat beneficiu extra-salarial, folosit de companii pentru a sustine masa de pranz a angajatilor in zilele de lucru.

Tichetele de masa electronice au fost lansate in octombrie 2015, ca urmare a unor modificari legislative care au permis emiterea lor pe suport electronic, pe langa formatul clasic, de tichete pe hartie, care functioneaza in continuare in paralel cu cardurile.

„Tichetele de masa electronice sunt un mare pas inainte in programele moderne de beneficii extra-salariale din Romania. Cardurile de masa de la Edenred simplifica procedurile administrative in randul companiilor si aduc salariatilor o flexibilitate sporita. Faptul ca in doar 18 luni de la lansarea tichetelor de masa electronice, peste 350.000 de salariati au optat deja pentru carduri de masa Ticket Restaurant confirma apetitul romanilor pentru tehnologiile digitale si pentru beneficiile pe care le aduc acestea in viata de zi cu zi”, spune Dana Sintejudean, Director General Adjunct al Edenred Romania.

Sursa foto: gpointstudio, Shutterstock