Polarizarea pietei practicienilor de insolventa se accentueaza pe timp de criza. Marii jucatori de profil se extind agresiv in provincie.
Casa de Insolventa Transilvania (CITR) a preluat societatea aradeana de profil Solve Insolve Ipurl, prin fuzionarea acesteia cu filiala sa din Timis. Totodata, Rudolf Vizental, proprietarul Solve Insolve, a devenit al saptelea partener al CITR.

„Avantajele birourilor teritoriale tin de pozitionarea si de contactul direct si permanent cu partenerii, ceea ce faciliteaza bunul mers al dosarelor”, a declarat Radu Lotrean, managing partner al CITR. El spune ca firma pe care o reprezinta va aloca extinderii afacerii un buget de circa 5-10% din cifra de afaceri a companiei, adica intre 250.000 si 500.000 de euro. Aceste fonduri sunt destinate preluarii a trei societati de insolventa din provincie. „Ne propunem o crestere a portofoliului de clienti cu 30% si a numarului de angajati cu 20%, prin extinderea teritoriala”, a mai adaugat Lotrean.

CITR reprezinta una din cele mai importante case de insolventa din Romania si are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Oradea, Timisoara si un portofoliu care cuprinde, printre altele, Leonardo, Flanco, Diverta.

In prezent, in Romania, sunt deschise 35.000 de dosare de insolventa, din care 4% sunt proceduri de reorganizare, iar 96% sunt falimente.

Pe piata autohtona isi desfasoara activitatea circa 2.200 de practicieni in insolventa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri