Casa de bijuterii Sabion a deschis, la finele lunii iulie, cel mai nou magazin al retelei, in Oradea, in urma unei investitii de 200.000 euro.
Magazinul, care se intinde pe o suprafata de 60 mp, este cel de-al 14-lea din reteaua Sabion, celelalte fiind localizate in Targu Mures, Cluj-Napoca, Medias, Bistrita, Sighisoara sau Baia Mare.

“Investitia in acest magazin s-a ridicat la valoarea de 200.000 de euro. Si aici, ca si in celelalte locatii Sabion, am incercat sa venim cu un design original” a declarat Claudiu Bologa, directorul general al companiei.

Pe langa cele 14 magazine, brandul mai include si Galeriile Sabion din Cocor Store din Bucuresti.

Galeriile Sabion sunt un brand romanesc, care activeaza pe piata de bijuterii de lux din anul 1998. Ei comercializeaza creatii unicat realizate la Atelierele din Targu Mures de adevarati artisti si designeri de bijuterii.

Majoritatea creatiilor sunt realizate din aur, tantal si pietre pretioase, rezultand colectii exclusiviste care pot deveni adevarate mosteniri de familie, prin transmiterea din generatie in generatie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri