Pachiu si Asociatii, casa de avocatura din Romania membra a Associated European Energy Consultants (AEEC), organizeaza joi, 1 noiembrie, conferinta “Renewable energy investments in Romania: Opportunities and Challenges”. Evenimentul va reuni avocati si consultanti specializati in domeniul energiei din intreaga Europa (membrii AEEC), participanti din Romania, precum si jucatori internationali din industria energiei regenerabile, specialisti si investitori din acest sector, pentru o discutie deschisa despre aspectele actuale relevante din domeniu.
Wall-Street.ro este partener media al evenimentului.

Conferinta se va concentra pe contextul actual al energiei regenerabile din punct de vedere al aspectelor legale si administrative aferente mediului de business, cat si pe analiza oportunitatilor si respectiv a provocarilor ce apar adesea in dezvoltarea proiectelor de energie regenerabila, cu focalizare pe situatia si schema de suport existenta si aplicabila in Romania.

Evenimentul va fi structurat in 3 panel-uri cu speakeri ce vor sustine scurte prezentari pe subiecte conexe tematicii generale, cu scopul de a genera discutii despre stadiul actual privind legislatia din domeniu, dar si cu scopul de a crea un cadru pentru impartasirea experientei si know-how-ului participantilor si expertilor din diferite tari.

Conferinta va fi deschisa de catre Presedintele AEEC, Christian Held, Partner in cadrul cunoscutei case de avocatura Becker Büttner Held (BBH). Tot in deschidere, fostul Ministru pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, va sustine un scurt discurs celor prezenti. In cadrul sesiunilor vor fi prezenti speakeri din partea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), reprezentanti ai unor banci care ofera posibilitati de finantare a proiectelor de energie regenerabila, cat si avocati de renume din partea caselor de avocatura membre AEEC din Austria (Sattler & Schanda Law Firm), Belgia (Janson Baugniet Law Firm) si Germania (BBH). Conferinta va fi moderata de catre Delia Vasiliu, Partener si Coordonator al Grupului de Practica Energie din cadrul Pachiu si Asociatii.

Subiectele de discutie propuse se refera la particularitati ale pietei de energie regenerabila in diferite piete europene, avantajele oferite de catre schema de certificate verzi aplicabila in Romania, provocarile conectarii la retea, cat si reglementarile europene, oportunitatile si riscurile referitoare la investitiile in domeniu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri