Dincolo de cifre financiare și performanțe remarcabile, cheia succesului unei companii este redată de capacitatea de a genera venituri constante și de a construi relații solide cu clienții. În această lume a afacerilor în continuă schimbare, vânzările reprezintă coloana vertebrală a oricărei organizații prospere, accelerând, totodată, performanțele financiare ale societății în ansamblu.

Provocările pe care profesioniștii în vânzări în România le întâmpină sunt în continuă schimbare și amplificare, astfel că rețetele de ieri nu mai sunt de mult valabile pentru situațiile de business de astăzi. Competiția acerbă, schimbările rapide în preferințele consumatorilor și adaptarea la noile tehnologii sunt doar câteva dintre obstacolele pe care orice companie trebuie să le depășească, astfel încât să scaleze.

În acest context, Arta de a NU Vinde (ADNV), brandul care propune o nouă filosofie de vânzări în România, organizează singura Conferință de Vânzări din țară, eveniment unic care îl aduce pe scena românească pe Jeffrey Gitomer, trainerul de vânzări numărul 1 în SUA și unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de profil din toate timpurile. Supranumit și Regele Vânzărilor, Jeffrey Gitomer va participa la Conferința Națională de Vânzări „De la PION la CAMPION”, o oportunitate valoroasă pentru comunitatea locală de a învăța de la un campion mondial cum să stăpânească jocul vânzărilor.

Organizată pe data de 7 iulie 2023, la ONE Club București, conferința își propune să stimuleze mediul de business prin introducerea și consolidarea unor noi perspective în domeniu despre mindsetul unui campion, dezvoltarea unor relații autentice cu clienții, fidelizarea acestora și obținerea de recomandări pentru atragerea de noi clienți.

Odată cu organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului, Andrei Dunuță, fondatorul ADNV, își asumă rolul de promotor al unei culturi locale neconvenționale în domeniul vânzărilor, prin trasarea unor noi standarde profesionale aflate la interesecția dintre educație, motivație, inspirație și networking.

„De la PION la CAMPION”, eveniment unic dedicat oamenilor de business și vânzări din România

Conferința de Vânzări aduce pe aceeași scenă lideri de afaceri, manageri și experți în vânzări, oferind participanților o platformă ideală pentru a învăța unii de la alții și de a crea legături de business puternice. Agenda este gândită astfel încât fiecare participant să plece cu un ghid de bune practici, dar şi cu un plan concret de mutări pe care le are de făcut pentru a face trecerea de la PION la CAMPION în vânzări.

Printre beneficiile participării la Conferința „De la PION la CAMPION” se numără:

  • Prezentări inspiraționale susținute de Jeffrey Gitomer, care va pune pe masă strategiile unui campion mondial în vânzări, urmate de o sesiune dedicată pentru întrebări și răspunsuri, o oportunitate unică pentru comunitatea de business de a adresa curiozități relevante din domeniu;
  • O doză zdravănă de educație #neconvențională susținută de Andrei Dunuță, care va pune în lumina reflectoarelor mindsetul unui campion și traseul omului de vânzări de la PION la CAMPION. Participanții vor primi informații concrete despre algoritmul de dezvoltare a relațiilor care ajung să vândă, printr-o prezentare tactică, strategică și memorabilă;
  • O sesiune de dezbatere interactivă, pe teme precum inovația în vânzări, strategii eficiente de construire a relațiilor cu clienții, oportunități sau provocări pentru piața românească, susținută de directori ai departementelor de vânzări din cadrul companiilor de top din țară;
  • Oportunități excelente de networKING, participanții având șansa de a dezvolta sau consolida relații, prietenii și parteneriate în business.

Întreaga experiență a Conferinței va fi moderată de Mihai Morar, prietenul Comunitătii ADNV și moderatorul primei ediții, cel care va ghida participanții pe 7 iulie prin valul de emoții, revelații și trăiri ale zilei.

“De la PION la CAMPION” are loc pe 7 iulie, la ONE Club București, iar oamenii de vânzări și antreprenorii români care își doresc să-și asigure un avantaj competitiv în piață au la dispoziție bilete în mai multe variante de acces. Pentru mai multe informații despre Singura Conferință de Vânzări din România accesați pagina oficială a evenimentului, www.adnv.ro.

Conferința “De la PION la CAMPION” este sprijinită de: Radio ZU, Nora Business Consulting, GoTravel, DACRIS, TBI Bank, Coca-Cola HBC România, 5 to GO Sharing Coffee, Dorna, Select Web, M Flower Lab, The Marmorosch, Kats Gastro Lab.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri