Domeniul bunurilor de larg consum (FMCG), cel alimentar si cel de distributie sunt zonele in care ar putea investi fondul Resource Partners, a declarat Dan Farcasanu, director de investitii al acestuia, in cadrul conferintei M&A Outlook, conferinta organizata de wall-street.ro impreuna cu EY, Pathfinder si PeliFilip.

„Ne uitam la diverse proiecte, dar este o piata destul de volatila. Pe noi ne intereseaza proiectele din FMCG, zona alimentara si cea de distributie pentru ca sunt domenii in care avem experienta”. Anul trecut Resource Partners a preluat alaturi de trei manageri ai companiei, pachetul majoritar (71%) din reteaua de centre de fitness World Class.

„O sa facem mai multe achizitii anul acesta pentru World Class. De curand am preluat o sala in Cluj si vom mai lua doua sali in a doua parte a anului. Lantul are 12 sali acum, vom ajunge la 16-17 sali in vara si vom inchide anul la 19. Cand vom face exitul vrem sa avem peste 30 de sali”, a explicat Farcasanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri