AFI Palace Ploiesti va gazdui, incepand din aceasta toamna, prima cafenea Starbucks din judetul Prahova. Aceasta va fi amplasata la parterul mall-ului si va dispune si de o terasa pentru perioada sezonului cald. Inaugurarea Starbucks face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial prevazuta pentru anul 2016.

„Dupa lansarea brandurilor Pimkie si Tally Weijl in premiera in Prahova, continuam planurile de dezvoltare din acest an si aducem prima cafenea Starbucks din judet, in AFI Palace Ploiesti” a declarat Oana Vijiala, Mall Manager AFI Palace Ploiesti.

„Cafenelele noastre sunt pozitionate strategic in diverse orase din Romania, in locuri in care clientii nostri au gusturi si activitati diferite. Vom continua extinderea cu noi locatii acolo unde exista cerere, unde suntem doriti de catre cei care vor sa se bucure de aroma cafelei noastre, intr-o ambianta unica, in drumul dintre casa si birou”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks.

In Romania, Starbucks opereaza prin AmRest, un dezvoltator international de restaurante, prezent in 13 tari, cu un portofoliu vast de branduri cunoscute la nivel mondial (KFC, Pizza Hut, Burger King, Starbucks) si lanturi unice de restaurante, precum Tagliatella, Blue Frog sau Kabb.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri