Reteaua Regina Maria, unul dintre principalii jucatori din industria serviciilor medicale private, investeste doua milioane de euro in extindere, cu focus pe orase precum Ploiesti si Bucuresti.

Furnizorul de servicii medicale private Regina Maria intra pe piata de profil din Ploiesti prin preluarea centrului Al-Medica Berlin si isi extinde prezenta in Capitala prin achizitionarea clinicii IXIA Medica, ce deserveste zona de est a orasului. Noul centru din Ploiesti se intinde pe o suprafata de 300 de mp, dispune de 9 cabinete pentru consultatii si de un punct de recoltare a analizelor.

Compania isi propune sa deschida anul acesta o noua unitate medicala in Dorobanti, dupa ce in luna februarie a inaugurat Policlinica Victoria, situata in apropiere de Piata Victoria.

Anul trecut Regina Maria a deschis sase centre medicale in Pitesti, Craiova, Targu Mures si Timisoara.

”2016 a fost, pentru Regina Maria, un an al tranzactiilor. In ultimii ani, Regina Maria a fost implicata in 13 tranzactii cu preluare integrala a altor jucatori, precum si in 3 tranzactii care au vizat schimbarea actionariatului companiei – cele mai mari din piata serviciilor medicale. Avem in continuare apetit pentru achizitii, ne uitam la mai multe deal-uri si suntem deschisi catre alte oportunitati de extindere”, a declarat Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

Reteaua de sanatate Regina Maria detine, in acest moment, 14 policlinici in Capitala. In total, operatorul de servicii medicale private are peste 3.500 de angajati si colaboratori in cele 35 de locatii proprii in Bucuresti si in tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri