Posesorii de carduri de combustibili MOL isi vor putea recupera de la companie TVA-ul aferent cheltuielilor efectuate in 36 de tari, in interes de afaceri, de la 1 august
"Incepand cu 1 August 2007, MOL Romania in parteneriat cu compania Tax Back International, lanseaza serviciul de rambursare a TVA pentru cheltuielile efectuate cu deplasarile in strainatate in interes de afaceri, destinat posesorilor de carduri de carburanti MOL", se precizeaza in comunicat.

Cardurile de combustibil emise de MOL Romania sunt acceptate la plata in acest moment in Ungaria, in curand in Slovacia, Croatia, Serbia si Austria. Clientii pot beneficia insa de recuperarea TVA pentru cheltuielile inregistrate cu ocazia deplasarilor in interes de afaceri in alte 31 de tari, printre care toate statele membre UE.

"In cazul deplasarilor in Ungaria, rambursarea TVA permite posesorilor de carduri de combustibili MOL Gold reducerea cheltuielilor externe cu 20%", se mai mentioneaza in comunicatul MOL Romania.

TVA-ul extern este rambursabil pentru o gama larga de cheltuieli inregistrate cu ocazia deplasarilor in interes de serviciu in strainatate, printre care motorina, taxele de drum, lubrifiantii, consumabilele auto, piesele de schimb si reparatiile, taxele legate de participarile la targuri si expozitii, taxele hoteliere sau aferente notelor de plata emise de restaurante.

Taxa pe valoare adaugata variaza intre 5% si 25% din suma totala a facturii, in functie de legislatia fiecarei tari in parte. MOL Romania este prima companie din domeniul energiei care ofera un astfel de serviciu clientilor sai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri