Real Hypermarket va mai deschide sase magazine noi in Romania pana la finele anului printre care se va numara si primul hipermarket al retelei pe piata din Bucuresti, investitia medie pentru o unitate fiind de 16 milioane euro, au declarat citati de NewsIn reprezentantii companiei.
"Anul acesta ne-am propus deschiderea a sapte magazine primul fiind deja operational la Baia Mare. In prezent reteaua Real are noua unitati deschise in tara in orase ca Timisoara, Oradea, Sibiu, Constanta etc. Urmatorele ianugurari vor avea loc in Bucuresti (in zona Vitan), Galati, dar si in Timisoara unde cererea este foarte mare si piata ne permite sa inauguram al doilea hipermarket din oras. Per total investitiile de anul acesta vor fi aproximativ similare cu cele de anul trecut, care s-au ridicat la 140 milioane de euro", au explicat reprezentantii companiei.

Conceptul hipermarketului Real presupune un spatiu de vanzari cu suprafata intre 6.000-8.000 metri patrati aferent magazinului Real si spatiu de galerie care variaza intre 5.000 si 15.000 de metri patrati in functie de amplasare. Complexul comercial ofera produse de uz cotidian, de la alimente, electrocasnice, IT si pana la imbracaminte, incaltaminte jucarii si altele.

Real Hypermarket, divizia de vanzari cu amanuntul a grupului german Metro a intrat pe piata romaneasca in 2006 si opereaza in prezent noua magazine in tara. Compania isi va continua procesul de extindere si anul viitor cand vrea sa mai deschida inca sase magazine in tara, dintre care trei in Capitala.

Real Hypermarket a intrat pe piata internationala in 1997, odata cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astazi compania are peste 70 de magazine in Polonia, Turcia, Rusia si Romania. Recent, Real a preluat magazinele din Germania ale lantului american Wal-Mart, in Polonia a preluat magazinele franceze sub brand Géant, iar in Rusia va achizitiona hipermarket-urile Marktkauf.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri