Compania de moda de tip discounter Takko Fashion va inaugura joi, la Deva un nou magazin in urma unei investitii de 300.000 euro si intentioneaza sa-si dezvolte anul acesta reteaua din Romania cu alte 15 unitati, a informat compania.
Magazinul Takko din Deva a necesitat o investitie de 300.000 euro si este amplasat intr-un spatiu inchiriat in galeria comerciala Real, situat pe Calea Zarandului. Magazinul comercializeaza peste 20.000 de articole de imbracaminte.

"In acest an, strategia de extindere a companiei vizeaza deschiderea altor 15 magazine, in diferite orase ale tarii, in cadrul unor centre comerciale sau mall-uri", a declarat directorul de vanzari al Takko Fashion International Romania, Cosmin Ulmean.

Takko a deschis primul magazin din Romania in septembrie anul trecut, in Arad, in urma unei investitii de 500.000 euro. In prezent, compania detine opt magazine inclusiv cel de la Deva.

Compania Takko, cu sediul in Telgte, a fost infiintata in 1982 si este in prezent al doilea retailer de pe piata de profil din Germania, comercializand articole de moda pentru femei, barbati sau copii. Takko opereaza peste 1.200 de magazine in Europa, din care 250 magazine sunt situate in afara Germaniei, respectiv in Austria, Republica Ceha, Olanda, Ungaria, Slovacia si Elvetia. De-asemenea opereaza magazine in sistem de franciza in Slovenia, Lituania, Estonia si Letonia.

Takko estimeaza pentru anul financiar 2007/2008 o crestere cu 10% a vanzarilor si o cifra de afaceri de 800 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri