Compania Teraplast (TRP), cel mai mare procesator de PVC din Romania, are, incepand cu 1 octombrie 2008, un nou director general, in persoana ing. Florin Urite, acesta fiind numit in aceasta functie de catre Consiliul de Administratie al Teraplast, a anuntat compania.
Potrivit companiei, Emanoil Viciu, fostul director general, ramane presedintele Consiliului de Administratie. Pana in momentul promovarii sale, Florin Urite a detinut functia de director general adjunct comercial, fiind alaturi de echipa Teraplast de peste 10 ani.

"Avem de respectat anumite angajamente fata de investitorii si clientii nostri, iar acest fapt nu poate decat sa ne motiveze. În plus, activam pe o piata care, in ciuda contextului international, ne ofera in continuare premise pentru a ne dezvolta la nivel national si regional", a declarat noul director general al Teraplast, Florin Urite.

Atributiile pe care le-a avut Florin Urite, in principal coordonarea directiei de vanzari si a celei de marketing, au fost preluate de ing. Marius Albescu. Anterior venirii sale in Teraplast, Marius Albescu a lucrat 10 ani in cadrul Wavin Romania (subsidiara locala a grupului olandez Wavin), specializata in distributia sistemelor din polietilena, sistemelor de canalizari interioare si exterioare, precum si a sistemelor de instalatii interioare, unde a detinut functiile de marketing manager si sales manager.

Potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie privind delegarea de competente catre cinci directori, conducerea executiva a companiei Teraplast va fi asigurata de: Florin Urite (director general), Ioan Galea (director general adjunct tehnic-productie), Dana Tatar (director economic), Marius Albescu (director executiv vanzari) si Larisa Popovici (director aprovizionare – logistica - export).

Grupul Teraplast Bistrita include firmele Teraplast, Plastsistem si Politub. Teraplast este lider in productia de tubulatura din PVC, Plastsistem produce panouri sandwich pentru constructii comerciale si industriale, iar Politub este al doilea mare producator autohton de tuburi din polietilena pentru retelele de apa si gaz. Din 2 iulie 2008, titlurile companiei Teraplast (TRP) sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti. Principalii actionari ai companiei sunt: Dorel Goia (33,15%), Emanoil Viciu (20,55%) si SIF Banat-Crisana (11,38%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri