Daewoo Automobile Romania va reduce preturile de vanzare ale modelului Cielo cu 400 pana la 600 de euro in perioada 1 februarie-31 martie. Reducerea este de 600 euro la varianta Executive fara instalatie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL), 500 euro la variantele Standard, cu sau fara aer conditionat, si de 400 euro la variantele cu GPL, atat Standard, cat si Executive.

Astfel, cel mai ieftin model va fi Standard fara aer conditionat, la un pret de 6.999 euro, iar cea mai scumpa varianta va fi Executiv cu alimentare duala (benzina si GPL), care va costa 8.899 euro pe perioada promotiei.

Producatorul de la Craiova a introdus in acest an pe modelele Cielo sistemul de imobilizare a motorului printr-un cip de identificare inclus in cheie. Astfel, propulsorul nu porneste decat daca este utilizata una dintre cheile originale.

Daewoo Romania a vandut anul trecut pe piata romaneasca 27.340 de autoturisme, din care 19.960 de unitati au fost Matiz, restul fiind in majoritate Cielo.
Pentru acest an, reprezentantii companiei de la Craiova estimeaza ca va fi mentinut un nivel similar al vanzarilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri