Pe baza datelor analizate de casa de investitii Capital Partners, situatia pietei romanesti de fuziuni si achizitii (M&A) la 31 mai 2010 prezinta o incetinire a cresterii fata de primul trimestru din 2010, ajungand la un total al tranzactiilor de 211 milioane euro.
"Pentru acest an estimez crestere zero a pietei, astfel ca se va mentine la circa un miliard de euro. Nu se va pastra ritmul de crestere din primele cinci luni", a spus Doru Lionachescu, partener principal al casei de investitii Capital Partners, in cadrul Conferintei M&A Outlook 2010, organizata de Wall-Street, in parteneriat cu Enterprise Investors, Ernst&Young si Ensight Romania.

Potrivit lui Doru Lionachescu, valoarea medie a unei tranzactii va continua sa se erodeze la un nivel de sub sase milioane de euro, dupa ce la inceputul anului trecut era de 6,8 milioane de euro, iar in 2010 s-a comprimat deja la 6,4 milioane de euro.

Descarcati de pe site-ul conferintei toate prezentarile speakerilor de la M&A Outlook 2010.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri