Firmele de asigurari au inceput ofensiva mediatica pentru atragerea persoanelor care incheie RCA. De la lantisoare din aur la tichete cadou sau sansa de a intra in marea tragere pentru un automobil scump, nimic nu lipseste din acest peisaj.
Anul acesta soferii vor trebui sa fie mult mai atenti in alegerea companiei la care vor face RCA-ul. Asta pentru ca din 2006 cine va face asigurarea obligatorie a masinii la o anumita companie va fi obligat sa o faca automat si in anii viitori, daca nu anunta firma de asigurari de faptul ca doreste sa schimbe societatea. De aceea era si normal ca firmele de asigurari sa declanseze o adevarata ofensiva mediatica pe aceasta tema.

Tombola cu PC-uri

Una dintre cele mai mari companii de asigurari, Asirom, acorda prin tragere la sorti soferilor care incheie aici RCA-ul lantisoare din aur, telefoane mobile, inele din agint, ceasuri, PC-uri si lista continua. Se acorda, de asemenea, gratuit tichete de cadouri.

Nici Ardaf, o alta firma de asigurari, nu sta cu miinile in sin. Pe linga reducerea de 10% la alte tipuri de asigurari, respectiv Casco, Malpraxis, asigurarea individuala de accidente, poti beneficia, in cazul in care inchei RCA-ul la aceasta societate, de o polita de asigurare, gratuita, pentru asistenta medicala in strainatate pe o perioada de 15 zile. In plus, intri automat si in marea extragere pentru marele premiu - o Toyota Land Cruiser.

Alte companii, aceleasi obiceiuri


La Astra Asigurari, RCA-ul va poate aduce, potrivit campaniei promotionale, 30 de RON plus, la tombola, excursii in Spania, Italia si Grecia. Alte firme nu acorda bonusuri soferilor, dar le atrag atentia ca au cel mai bun pret. Oricum, indiferent de alegerea facuta, soferii trebuie sa tina cont ca, potrivit noilor reglementari legale, conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor fara RCA constituie contraventie si va fi sanctionata cu amenda cuprinsa intre 3.000 si 5.000 RON.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri