Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" va organiza la 10 martie o licitatie pentru atribuirea unui contract de modernizare a statiilor de cale ferata Zalau si Bistrita, lucrarile fiind estimate la 91,9 milioane lei fara TVA, infomeaza Mediafax.

Termenul de finalizare a contractului este de doi ani de la data atribuirii, se arata intr-un comunicat al companiei de stat, remis vineri.
Lucrarile sunt finantate din fonduri nerambursabile de la Comisia Europeana prin FEDR (69,25%) si de la bugetul de stat (30,75%).

In alegerea ofertei castigatoare pretul va avea o pondere de 80%, iar propunerea tehnica de 20%.

Anuntul de participare la procedura licitatie deschisa, continand informatii asupra modului de desfasurare a procedurii, precum si documentatia de atribuire sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice.

"Statiile CF Zalau si Bistrita sunt incluse, alaturi de alte 14 statii de cale ferata, in programul «Modernizarea unor statii de cale ferata importante din Romania», program care se va realiza cu finantare de la Fondul European de Dezvoltare Regionala si de la bugetul de stat", se mentioneaza in comunicat.

In data de 3 februarie vor avea loc licitatiile pentru atribuirea contractelor pentru statiile CF Slatina, Ramnicu Valcea si Resita Sud, iar in zilele de 10, 15, 17, 21 si 24 martie se vor organiza proceduri pentru atribuirea lucrarilor in statiile Zalau, Bistrita, Sfantu Gheorghe, Targu Mures, Pitesti, Giurgiu Oras, Slobozia Veche, Calarasi Sud, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt si Braila, urmand ca tot in acest an sa fie organizata licitatia si pentru statia CF Alexandria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri