Daniel Florea (PDL) a demisionat din postul de vicepresedinte al Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS), pe care il ocupa din octombrie 2009, decizia de eliberare din functie fiind semnata de premierul Emil Boc, informeaza Mediafax.
Florea si-a depus demisia la jumatatea lunii decembrie, dar actul a fost semnat abia miercuri seara de seful Guvernului.

El se ocupa in cadrul AVAS de analiza si gestionarea creantelor statului.

Inainte de aceasta functie, el a lucrat pentru jumatate de an, in intervalul aprilie-octombrie 2009, ca si consilier personal pe probleme juridice al ministrului Transporturilor.

La AVAS a lucrat insa si anterior numirii ca vicepresedinte, respectiv in perioada decembrie 2006-septembrie 2008, cand a ocupat functia de director general al Directiei Generale de Control si Relatii Publice, si in perioada aprilie 2005-decembrie 2006, cand a fost director la Directia Control din cadrul Autoritatii.

El a activat si in sistemul juridic, ca judecator de drept civil si penal la Judecatoria Constanta (1999-2003), precum si ca avocat in societati private de pofil.

Daniel Florea este cunoscut si ca fost presedinte al Curtii de Arbitraj pentru Fotbal implicat in deciziile luate in cazul "Valiza".

In vara anului 2008, Comitetul Executiv al FRF a decis ca mai multi membri ai Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, printre care si Daniel Florea, sa fie revocati din cauza neregulilor constatate de Comisia de analiza a legalitatii hotararilor pronuntate de organismele jurisdictionale ale FRF in cazul "valiza", dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a retinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la patronul Stelei, Gigi Becali, care se presupune ca urmau sa ajunga la jucatorii Universitatii Cluj daca acestia ar fi obtinut cel putin un egal in meciul cu concitadina CFR si Steaua ar fi devenit campioana.



Sursa foto : Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri