Franz Weiler il inlocuieste pe Eric Stab, chairman si CEO al Engie Romania, care a fost presedinte in perioada mai 2015 si iunie 2017, pentru doua mandate, si care va continua activitatea in Board-ul FIC ca vicepresedinte. Mihai Bogza a fost reales la randul sau vicepresedinte si Farrukh Khan, trezorier.

De origine austriaca, Franz Weiler a fost numit in fruntea companiei de asigurari Uniqa Asiguari in iunie 2014. El a condus anterior, timp de un an si jumatate operatiunile Uniqa din Serbia. A mai a ocupat pozitii de conducere in cadrul companiilor respective, dar si in Uniqa Croatia si Austria.

"In ultimele doua decenii FIC a fost unul dintre partenerii constanti de dialog ai autoritatilor din Romania. In perioada celui de-al doilea mandat al meu, FIC si-a concentrat eforturile in doua directii foarte importante. Una dintre ele este o platforma prin care comunitatea membrilor FIC a ajuns la concluzia ca Romania poate deveni una dintre primele zece economii ale Uniunii Europene, daca face investitii semnificative in infrastructura, capital uman si eficienta publica si privata. Celalalt proiect important a fost publicarea raportului privind evolutia si impactul investitiilor straine in Romania. Credem ca investitiile straine au contribuit semnificativ la dezvoltarea economica a Romaniei si ca vor fi in continuare o sursa esentiala de finantare", a spus Eric Stab.