Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, afirma intr-un interviu publicat joi de Romania Libera ca principala eroare a guvernului din care face parte este aceea ca reducerea cheltuielilor bugetare, decisa la inceputul anului 2009, nu s-a facut pana la capat.
"Apoi, nimeni nu a urmarit pas cu pas, minister cu minister, in ce masura aceste reduceri cerute de premier au avut sau nu loc. Era vorba de reducerea angajatilor in sectorul bugetar cu 20 la suta, dar noi nu am operat aceasta reducere, ci am redus fondul de salarii cu procentul alocat locurilor bugetate, dar neocupate. Pe de alta parte, a fost si o lipsa de solidaritate a guvernului, unii ministri preferand sa nu opereze reduceri pentru a-si conserva imaginea in institutiile pe care le conduc", a mai spus Elena Udrea (foto), potrivit NewsIn.

In opinia ministrului Dezvoltarii si Turismului, de vina pentru ca nu s-au luat din timp masurile anti-criza este intregul guvern. "Pe de o parte, ministrii, care nu au fost solidari in reducerea schemei administrative, si, pe de alta parte, premierul, care nu a fost suficient de ferm fata de noi", a explicat Udrea.

In acelas interviu, Elena Udrea spune ca este prea devreme sa candideze la presedintia partidului din care face parte si ca in 10 ani Romania ar putea fi pregatita pentru un presedinte-femeie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri