Finansbank a lansat un nou pachet de credite pentru cabinetele medicale, destinat investitiilor in imobile, autoturisme, vehicule comerciale, renovare si achizitie de instalatii de climatizare, cu o valoare a creditelor intre 1.000 euro si 200.000 euro.
Valoarea creditelor poate fi intre 1.000 euro si 200.000 euro, echivalent in lei sau dolari americani si poate fi folosit atat pentru investitii, cat si pentru nevoi curente. Creditele MedicalFinans ofera finantare de pana la 100%, incluzand TVA, informeaza un comunicat al bancii.

Noua oferta face parte din MedicalFinans, pachetul de credite pentru cabinete medicale care a fost lansat de banca in urma cu cateva luni. MedicalFinans ofera finantare pentru nevoi curente si de investitii ale clinicilor si cabinetelor medicale, stomatologice si veterinare. "Beneficiarii pot utiliza creditul pentru plata oricaror nevoi curente ale clinicii sau ale cabinetului medical cum ar fi facturi, datorii curente la bugetul statului si a oricaror altor cheltuieli pe termen scurt", se arata in comunicatul bancii.

De asemenea, banca a precizat ca in cazul creditului pentru nevoi curente, perioda limitei de credit a fost prelungita pana la 18 luni. Pentru creditele de pana in 25.000 euro, maturitatea creditelor va fi de maximum cinci ani, iar pentru creditele intre 25.000 si 200.000 euro, maturitatea creditelor va fi de maximum zece ani. Pentru creditele necesare investitiilor in echipamente medicale si autoturisme a caror valoare este de pana in 25.000 euro, gajul pe bunul achizitionat va fi suficient, a informat comunicatul Finansbank. Creditele necesare cheltuielilor curente nu vor necesita garantii imobiliare daca valoarea lor este de pana in 15.000 euro.

"Finansbank a completat pachetul de produse MedicalFinans destinate clinicilor si cabinetelor medicale cu componenta de investitii in imobile, autoturisme, vehicule comerciale, achizitia de instalatii de climatizare si renovari. Produsele se diferentiaza pe piata prin flexibilitate si conditiile deosebit de avantajoase de care vor beneficia clientii nostri", a declarat in comunicat presedintele Finansbank Romania, Tamer Ozatakul. "Pentru Finansbank, acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor", a subliniat oficialul bancii.

Principalii actionari ai Finansbank (Romania) sunt Finans International Holding N.V., cu 60,62% din actiuni, Finansbank A.S. cu 28,04% si Finans Leasing S.A., cu 2,75%, potrivit datelor publicate de banca. Finansbank era pe locul 17 in sistemul bancar romanesc dupa primele sase luni ale anului, avand active de 1,73 miliarde lei (484 milioane euro), potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri