Libra Bank a scazut dobanzile la depozitele pentru populatie si pentru firme pe o saptamana, pe o luna, trei luni sau pe un an, dar le-a marit pe cele pentru depozitele pe sase sau noua luni, se arata in comunicatul al bancii.

Cea mai mare dobanda oferita de Libra Bank la depozitele in lei este de 8,25% pe an pentru depozitele pe 12 luni, in scadere de la 8,50% cat era pana acum. Pentru depozitele in lei pe noua luni banca ofera o dobanda anuala de 8,15%, iar pentru cele pe sase luni de 8,00%, ambele fiind in cresetere de la 7,60% cat era pana luni.

Libra Bank a scazut, insa, dobanzile la depozitele in lei pe trei luni, de la 8,10 la 7,75% pe an, iar la cele pe o luna de la 8,00 la 7,50% pe an. La depozitele pe termen de o saptamana, banca a micsorat dobanda anuala de la 6,50 la 5,00%.

Banca a mentinut dobanzile la instrumentele de economisire in valuta.

Libra Bank detinea active de 506,5 milioane lei (149,7 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 0,29% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri